Sprøde fjordrejer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g levende fjordrejer
3 spsk durummel
olie til stegning
Dilddip
1½ dl cremefraiche 18 %
1 fed hvidløg
2 spsk dild, finthakket
1 tsk honning

Sprøde fjordrejer

Ja, det er en ting. Man spiser dem hele med skal og hoved osv. Ligesom chips. De er
sprøde og lækre, og du skal bare prøve dem én gang, så er du hooked. Og så er det
MEGET nemmere end at sidde og pille dem.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Skyl de rå fjordrejer, og si vandet fra. Vend i durummel krydret med salt og peber.
Varm olien til 180°, eller til det syder omkring en tændstik, og steg fjordrejerne 2-3 minutter, til de er sprøde. Gør det over et par omgange. Læg dem på fedtsugende papir efterfølgende, og smag til med salt.

2
Færdig

DEREFTER

Rør cremefraiche med fintrevet hvidløg, dild og honning. Smag til med salt og peber. Alternativt kom lidt røget paprika i, og undlad dilden, for en mere spicy oplevelse. Undgå madspild: Du kan bruge rejerne som topping på salater.

previous
Baileys Colada
next
Frikassé med grillede lammekoteletter

Add Your Comment