250 g levende fjordrejer | |
3 spsk durummel | |
olie til stegning | |
Dilddip | |
1½ dl cremefraiche 18 % | |
1 fed hvidløg | |
2 spsk dild, finthakket | |
1 tsk honning |
Ja, det er en ting. Man spiser dem hele med skal og hoved osv. Ligesom chips. De er
sprøde og lækre, og du skal bare prøve dem én gang, så er du hooked. Og så er det
MEGET nemmere end at sidde og pille dem.
1 Færdig | FØRSTSkyl de rå fjordrejer, og si vandet fra. Vend i durummel krydret med salt og peber. |
2 Færdig | DEREFTERRør cremefraiche med fintrevet hvidløg, dild og honning. Smag til med salt og peber. Alternativt kom lidt røget paprika i, og undlad dilden, for en mere spicy oplevelse. Undgå madspild: Du kan bruge rejerne som topping på salater. |