• Home
  • Forret
  • Sprød salat med kål og grønne jordbær
Sprød salat med kål og grønne jordbær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 fennikel
1 glaskål
½ bdt. radiser
150 g grønne jordbær
½ spidskål
1 ½ spsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
Salt
Sort peber

Sprød salat med kål og grønne jordbær

Af: Mira Arkin / Foto: Francois Botha

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Halvér fennikel og glaskål, og brug et mandolinjern til at skære dem i meget tynde skiver. Snit også radiser og jordbær i tynde skiver på mandolinen. Skær spidskålen i tynde strimler.

2
Færdig

Til sidst

Bland det hele sammen på et stort fad, og vend med æblecidereddike og olivenolie. Smag til med salt og peber, og servér.

previous
Polenta med ristede svampe, parmesan og majs
next
Muslinger med øl, kål, æble, persille og double cream

Add Your Comment