Pandekager | |
2 store håndfulde spinat | |
3 dl havremælk | |
3 dl hvedemel | |
1 tsk vaniljesukker | |
1½ tsk bagepulver | |
1 spsk rørsukker eller sirup | |
½ tsk salt | |
kokosolie til stegning | |
Andet | |
1 dl marmelade | |
2 dl plantebaseret yoghurt | |
30 g mørk chokolade, min. 85 % | |
2 spsk valnødder | |
4 ananaskirsebær | |
2 spsk granatæblekerner | |
2 spsk granola | |
1 spsk tørrede morbær |
1 Færdig | FØRSTKom alle ingredienserne til pandekagerne i en blender og blend, indtil der ikke er stykker af spinat tilbage. Hæld dejen op i en kande, så er den lettere at styre. |
2 Færdig | DerefterSmelt lidt kokosolie på en pande og hæld dejen på panden i små klatter. Steg pandekagerne i ca. 40 sekunder på den ene side, vend dem og steg dem i yderligere ½ minut på den anden side. |
3 Færdig | OgTilføj lidt olie på panden, før der hældes en ny omgang dej på. Fortsæt, til der ikke er mere dej. |
4 Færdig | Til sidstFordel marmelade og yoghurt i to skåle og tilføj pandekagerne i skålene. Hak chokolade og valnødder og kom det på sammen med resten af dine toppings. |