Spinatpandekager med bær og chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Pandekager
2 store håndfulde spinat
3 dl havremælk
3 dl hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1½ tsk bagepulver
1 spsk rørsukker eller sirup
½ tsk salt
kokosolie til stegning
Andet
1 dl marmelade
2 dl plantebaseret yoghurt
30 g mørk chokolade, min. 85 %
2 spsk valnødder
4 ananaskirsebær
2 spsk granatæblekerner
2 spsk granola
1 spsk tørrede morbær

Spinatpandekager med bær og chokolade

Af: Asta Just Schack fra bogen 'Mit grønne morgenbord'

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Kom alle ingredienserne til pandekagerne i en blender og blend, indtil der ikke er stykker af spinat tilbage. Hæld dejen op i en kande, så er den lettere at styre.

2
Færdig

Derefter

Smelt lidt kokosolie på en pande og hæld dejen på panden i små klatter. Steg pandekagerne i ca. 40 sekunder på den ene side, vend dem og steg dem i yderligere ½ minut på den anden side.

3
Færdig

Og

Tilføj lidt olie på panden, før der hældes en ny omgang dej på. Fortsæt, til der ikke er mere dej.

4
Færdig

Til sidst

Fordel marmelade og yoghurt i to skåle og tilføj pandekagerne i skålene. Hak chokolade og valnødder og kom det på sammen med resten af dine toppings.

previous
Kakao-banan-pandekager på quinoamel
next
Brownie

Add Your Comment