Spicy blomkålssalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 blomkål
1 dl olivenolie
1 spsk ahornsirup
2 tsk paprika
1 tsk chili, flager eller stødt
1 tsk stødt spidskommen
1 fed hvidløg, fintpresset
1 tsk salt

Spicy blomkålssalat

Af: Michala Kramer / Foto: PR / Bog: Vegansk Aftensmad

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

2
Færdig

DEREFTER

Skær blomkål i små buketter og kom dem i et ovnfast fad. Vend olivenolie, ahornsirup, paprika, chili, spidskommen, hvidløg og salt sammen. Kom det over blomkålen og vend det godt rundt. Kom fadet i den varme ovn og lad det stege i 10 minutter.

3
Færdig

OG

Skær citronen i både og læg halvdelen af dem ovenpå blomkålen. Forsæt stegningen 10 minutter mere.

4
Færdig

OG

Rør ingredienserne til dilddressingen sammen. Anret blomkålen på et fad med dilddressing. Drys også lidt olie, salt og friskkværnet peber henover blomkålen.

5
Færdig

TIL SIDST

Rist pinjekernerne på en pande og drys dem over salaten inden servering.

previous
Vegansk butter chicken
next
Kikærtegryde

Add Your Comment