3 dl perlespelt | |
1 aubergine | |
5 spsk olivenolie | |
2 fed hvidløg, finthakket | |
2 tsk chiliflager | |
100 g babyspinat | |
1 pose Earth Control Kernels & Cranberries salatmix | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkyl speltkernerne, kog efter anvisning på posen og afkøl. Skær auberginen i små tern. |
2 Færdig | DerefterVarm olie i en pande og svits finthakket hvidløg i ca. 1 minut – det skal ikke tage farve. Tilsæt chiliflager og auberginetern. Steg i ca. 5-6 minutter, indtil auberginerne er helt bløde og gyldne på alle sider. Tilsæt evt. mere olie undervejs. Tilsæt til sidst rengjorte spinatblade og lad det få en smule varme, så det falder sammen – smag til med salt og peber. |
3 Færdig | OgFordel den kogte spelt på et fad og bland det sammen med de stegte grøntsager. |
4 Færdig | Til sidstTop med salatmix med kerner og tranebær inden servering og nyd fx til oksekød eller lam. Tip: Har du spinatblade tilovers, så server dem som en simpel salat med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Boost med tomater og top med ristede pinjekerner. |