• Home
  • Frokost
  • Speltsalat med stegte auberginer, kerner og tranebær samt spinat
Speltsalat med stegte auberginer, kerner og tranebær samt spinat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl perlespelt
1 aubergine
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 tsk chiliflager
100 g babyspinat
1 pose Earth Control Kernels & Cranberries salatmix
Salt og peber

Speltsalat med stegte auberginer, kerner og tranebær samt spinat

Af: Earth Control

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl speltkernerne, kog efter anvisning på posen og afkøl. Skær auberginen i små tern.

2
Færdig

Derefter

Varm olie i en pande og svits finthakket hvidløg i ca. 1 minut – det skal ikke tage farve. Tilsæt chiliflager og auberginetern. Steg i ca. 5-6 minutter, indtil auberginerne er helt bløde og gyldne på alle sider. Tilsæt evt. mere olie undervejs. Tilsæt til sidst rengjorte spinatblade og lad det få en smule varme, så det falder sammen – smag til med salt og peber.

3
Færdig

Og

Fordel den kogte spelt på et fad og bland det sammen med de stegte grøntsager.

4
Færdig

Til sidst

Top med salatmix med kerner og tranebær inden servering og nyd fx til oksekød eller lam.

Tip: Har du spinatblade tilovers, så server dem som en simpel salat med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Boost med tomater og top med ristede pinjekerner.

previous
Lun blomkålssalat med ristede og saltede kikærter samt chili/ingefær-dressing
next
Bananasplit

Add Your Comment