500 g nye kartofler | |
5 grønne tomater | |
1 stk. rosmarin foccacia | |
8 stk. salsiccia-pølser | |
3 dl olivenolie | |
2 citroner | |
1 frisk chili | |
3 små tørrede chilier | |
1 glas ansjoser | |
8 forårsløg | |
Frisk timian | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstStart med at tænde ovnen på 180 grader. Skrub dine kartofler godt for jord, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Træk dem til sidst af blusset. |
2 Færdig | DerefterFlå croutoner af rosmarinbrødet, og krydr med olie, salt og peber. Bag dem gyldne. Sæt en lille kasserolle med vand over, og kog pølserne i 5–7 minutter. Træk gryden væk fra varmen, og hold dem lune i vandet. |
3 Færdig | OgSkær nu tomaterne i tynde skiver, og krydr dem med salt og citronskal. Skær det øverste af forårsløgene af, og rengør løget for eventuel jord. Hak ansjoserne groft, og snit alle chilierne fint, inden du blander dem med olivenolien og citronsaft. |
4 Færdig | Til sidstVarm en grillpande op, og grill løgene, til de er helt møre. Steg de kogte kartofler gyldne i olie, smag til med timian og citronskal. Skær pølserne ud i 2 centimeter tykke skiver, og anret dem med kartoflerne, croutonerne, de grønne tomater og de stegte løg. Hæld ansjosvinaigretten over, og servér. |