Soufflerede kartoffelchips

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 bagt kartoffel i mediumstørrelse
1 dl tapiokamel
1 spsk kartoffelmel
Salt
Olie til fritering
Eddikepulver
Tørret dild

Soufflerede kartoffelchips

Af: Erik Pedersen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom bagekartoflen i ovnen på 175 grader, indtil den er helt mør. Skrab indmaden ud, når den er afkølet, og rør den sammen med kartoffelmel, tapiokamel og en smule salt.

2
Færdig

Til sidst

Kør massen ud på en pastamaskine til mellemtykkelse, og fritér ved cirka 175 grader, til kartoffelchipsene er gyldne og sprøde. Drys med eddikepulver og tørret dild.

previous
Æggeblommekartoffel med bløde løg, pære og røget spæk
next
Bagte jordskokker med ribs, pancetta og rosmarin

Add Your Comment