Søpindsvin med caribisk agurkesalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4-6 søpindsvin
1 lille, finthakket agurk
½ lille, finthakket rødløg
60 ml hakket, frisk koriander
60 ml hakket, frisk mynte
1 jalapeno (med frø), finthakket
1 ½ spsk frisk limejuice
1 ½ spsk risvineddike
1 spsk olivenolie
Havsalt
Friskkværnet peber

Søpindsvin med caribisk agurkesalat

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen og Adam Finnieston Ross

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland agurk, rødløg, koriander, mynte og jalapeno i en mellemstor skål. Rør limesaft, eddike og olie i. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Tilsæt lidt mere limesaft, hvis du ønsker det.

2
Færdig

Derefter

Skyl forsigtigt søpindsvinene. Læg dem på et stort skærebræt med undersiden opad. Læg to teskeer med ryggen mod hinanden i en vinkel, så spidserne rører hinanden. Pres spidsen af skeerne ind i åbningen midt i søpindsvinet, så de kommer en 3–4 millimeter ind. Pres forsigtigt på den anden ende af skeerne – så åbner skallen.

3
Færdig

Og

Fjern forsigtigt æggene, rengør dem og skyl under koldt vand.

4
Færdig

Til sidst

Anret æggene ovenpå agurkesalsaen, og drys med lidt groft havsalt og friskkværnet sort peber.

previous
Havtaskeceviche i peberfrugt med passionsfrugtglasur
next
Bloody Mary med taskekrabbe

Add Your Comment