Små røde julekugler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

K U G L E R
ren rå marcipan 220 g
12 g frysetørrede jordbær
30 g god jordbærmarmelade
’ L I M O G D R Y S ’
30 g pasteuriseret æggehvide
10 g frysetørrede jordbær
10 g flormelis

Små røde julekugler

Opskrift af: Mette Blomsterberg

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

K U G L E R

Ælt marcipan, frysetørrede jordbær og marmelade sammen til en ensartet masse. Del den i 20 lige store stykker. Tril alle stykkerne til helt runde kugler, og læg dem på bagepapir. Lad dem lufttørre utildækket ved stuetemperatur i et par timer.

2
Færdig

DEREFTER

L I M O G D R Y S

Kom æggehviden i en lillebitte skål. Blend de frysetørrede jordbær og flormelis til fint støv i en minihakker, og kom det op i en anden og større skål. Dyp 2-3 rene fingre i æggehviden, og tril en kugle imellem dine hænder, så de fugter hele overfladen godt. Kom den fugtige kugle direkte op i jordbærblandingen, og vend den rundt i det med en lille ske. Fisk julekuglen op, og lad den tørre på bagepapiret. Gentag, indtil alle kuglerne er færdige, og lad dem lufttørre helt. Opbevar dem i køleskab med bagepapir imellem lagene i en beholder med tætsluttende låg i op til 2 uger.

previous
Pistacie-grantræer
next
CHOKOLADEMOUSSE MED BAILEYS SALTED CARAMEL OG KARAMELPOPKORN

Add Your Comment