• Home
  • Dansk
  • Små kartofler med stenbiderrogn og syrnet fløde
Små kartofler med stenbiderrogn og syrnet fløde

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g små kartofler
2 ½ dl fløde
400 g stenbiderrogn
1 stor citron
1 potte purløg
Olie
Salt og peber

Nutritional information

Små kartofler med stenbiderrogn og syrnet fløde

Af: Charlie Holm Frederichsen / Foto: Wichmann+bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Riv citronskal og pres juice af citronen. Bland begge dele i fløden og smag til med salt og peber. Sæt blandingen på køl og lad den stå natten over, så fløden tykner.

2
Færdig

Derefter

Skær tre af kartoflerne i så tynde skiver som muligt. Kog dem i saltet vand, til de er let møre (ca. 1 minut). Tag dem op og lad dem tørre på en serviet. Varm herefter lidt olie op i en gryde til 160-170 grader og friter skiverne, til de er gyldne.

3
Færdig

Til sidst

Kog de resterende kartofler i saltet vand og skær dem i passende stykker. Anret kartoffelstykker med rogn, chips og purløg. Afslut med syrnet fløde på toppen.

previous
Høost med rugbrød og pære
next
Røget stenbider med marv, porre og syltede løg

Add Your Comment