Skyr-fuldkornsscones

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g grahamsmel
50 g sojamel
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
60 g smør
1 spsk. rørsukker
1½ dl. skyr eller Alpro Go On
olie til pensling

Skyr-fuldkornsscones

Af: Stina Dannerfjord & Isabel Christensen / Foto. Line Thit Klein

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Kom de to meltyper i en skål, og bland med salt og bagepulver. Gnid smørret ind, til massen er grynet, tilsæt derefter sukker.

2
Færdig

DEREFTER

Kom skyr i, og bland det til en blød dej. Hæld dejen ud på et melet bord, ælt den med let hånd, og rul dejen ud, til den er ca. 3 cm tyk.

3
Færdig

OG

Tryk derefter cirkler ud, brug et glas eller en kop, der måler ca. 6 cm i diameter.

4
Færdig

OG

Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og drys med sesamfrø.

5
Færdig

TIL SIDST

Bag i en forvarmet ovn ved 220 grader i 12-15 minutter. Bollerne bør nydes nybagte, da de klart er lækrest sådan!

previous
Sorte trompetsvampe, trøffelkompot, confiteret æggeblomme, forkullet hvidløg og ostekiks af Grana Padano
next
Stegte butterbeans med grønkål og æg

Add Your Comment