200 g grahamsmel | |
50 g sojamel | |
½ tsk. salt | |
1 tsk. bagepulver | |
60 g smør | |
1 spsk. rørsukker | |
1½ dl. skyr eller Alpro Go On | |
olie til pensling |
1 Færdig | FØRSTKom de to meltyper i en skål, og bland med salt og bagepulver. Gnid smørret ind, til massen er grynet, tilsæt derefter sukker. |
2 Færdig | DEREFTERKom skyr i, og bland det til en blød dej. Hæld dejen ud på et melet bord, ælt den med let hånd, og rul dejen ud, til den er ca. 3 cm tyk. |
3 Færdig | OGTryk derefter cirkler ud, brug et glas eller en kop, der måler ca. 6 cm i diameter. |
4 Færdig | OGLæg bollerne på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og drys med sesamfrø. |
5 Færdig | TIL SIDSTBag i en forvarmet ovn ved 220 grader i 12-15 minutter. Bollerne bør nydes nybagte, da de klart er lækrest sådan! |