• Home
  • Forret
  • Sauterede bregneskud med parmesanost og ristede pistacienødder
Sauterede bregneskud med parmesanost og ristede pistacienødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g bregneskud Bregneskud skal findes hos en økologisk planteskole, da den er fredet i Danmark
2 fed hvidløg
4 ramsløg eller skalotteløg
1 håndfuld pistacienødder
Saft af en halv citron
Salt og peber
Parmesanost
Olivenolie

Sauterede bregneskud med parmesanost og ristede pistacienødder

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen & Nick Dabas

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rist de delvist knuste pistacienødder på en tør pande.

2
Færdig

Derefter

Skær stammen fra bregneskuddene cirka 2-3 centimeter fra toppen. Skyl dem under kold vand i en si, og tør dem af med køkkenrulle.

3
Færdig

Og

Varm olivenolien i en pande over medium varme. Tilsæt hvidløg, og sautér,
indtil det dufter af hvidløg. Tilføj ramsløg og bregneskud. Dæk til med låg, og kog i 4 minutter.

4
Færdig

Og

Tag panden fra varmen, og drys med salt og peber. Pres saften af en halv citron over retten.

5
Færdig

Til sidst

Anret på en tallerken, drys med ristede pistacienødder og revet parmesanost.

previous
Helstegt kalkunbryst med Coca Cola
next
Blåbær med calvados, hvid chokoladecreme og lakridsmarengs

Add Your Comment