Sarah Bernhardt med passionsfrugt

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Lys Sarah Bernhardtcreme (laves dagen før)
500 g fløde
180 g mælkechokolade
Passionsgelé (laves dagen før)
200 g passionsfrugtpuré
100 g sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
5 g pektin
Kransekagebunde (ca. 20 bunde)
200 g marcipan
80 g sukker
60 g æggehvider (pasteuriserede)
Pynt
200 g hvid chokolade
50 g mørk chokolade
100 g marcipan
Lidt gul og rød frugtfarve

Sarah Bernhardt med passionsfrugt

Af: Torben Bang / Foto: Claes Bech-Poulsen og Christos Drazos

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Du starter med at tilberede cremen. Kog fløden op, hak chokoladen, og rør den sammen med den varme fløde, indtil massen er ensartet. Dæk til, og stil på køl til næste dag.

2
Færdig

Derefter

Kog nu passionsfrugtpuréen op i en gryde med vanilje og halvdelen af sukkeret. Bland pektin med resten af sukkeret, og tilsæt det, mens du pisker kraftigt over varmen, indtil massen når kogepunktet. Rør det hele sammen, og fyld massen på en sprøjtepose med et meget lille hul.

3
Færdig

Og

Når du skal tilberede kransekagebundene, blander du marcipan og sukker sammen, og rører æggehviderne i én efter én. Fyld massen i en sprøjtepose med en rund tylle, og sprøjt bundene ud på en bageplade med bagepapir (de skal have cirka samme diameter som en femkrone). Bag dem ved 180 grader, til de er gyldne. Det tager cirka 8 minutter. Herefter stiller du dem til afkøling.

4
Færdig

Og

Dagen efter kan du afslutte kagerne. Pisk den kolde creme fra dagen før op, og fyld den på en sprøjtepose. Sprøjt cremen på de kolde kransekagebunde, så du skaber en kugle, og sprøjt passionsgeléen ind i kuglen.

5
Færdig

Til sidst

Stil kagerne koldt, mens du tempererer den hvide chokolade. Dyp kagerne i den tempererede chokolade, når moussen har sat sig, og lad dem køle af, til chokoladen er helt størknet. Temperér også den mørke chokolade, og pynt kagerne som en høne: Brug rød marcipan til kammen, gul marcipan til fødder og næb og tempereret mørk chokolade til øjne.

previous
Frisk pasta med spinatpesto, hasselnødder og citron
next
Påskeomeletter

Add Your Comment