Salsiccia con zucchine

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 friske pølser
Koldpresset, økologisk jomfruolivenolie
Lidt chili
Hvidløg efter behag
1 squash
Frisk pasta Se tidligere opskrift
Parmesan

Salsiccia con zucchine

Tekst og foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

De to friske pølser trykkes ud af skindet og svitses på en varm pande med olivenolie, hakkede hvidløg og chilli.

2
Færdig

Derefter

Squashen skæres i papirtynde skiver og vendes sammen med pølsen.

3
Færdig

Og

Når pastaen er kogt al dente, vender du den med pølserne og squashen samt lidt af pastavandet.

4
Færdig

Til sidst

Servér med friskrevet parmesan eller Grana Padano.

previous
Pasta al pomodoro
next
Gulerods-, pære- og agurkestrimler med ristet sesam

Add Your Comment