Salat med røget makrel, bagte tomater, grønkål og grillet porre

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. røgede makreller, plukkede
8 blommetomater
4 stilke grønkål, plukkede
2 stk. porrer
1 tsk rørsukker
2 spsk olivenolie
2 dl piskefløde
1 knivspids hvid peber
1 spsk hvid balsamico

Salat med røget makrel, bagte tomater, grønkål og grillet porre

Af: Mads Persson / Foto: Ulf Svane

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Halvér tomaterne, og vend dem nænsomt med sukker og en spiseskefuld olie. Læg dem i et lag på bagepapir, og bag dem i 25 minutter ved 150 grader.

2
Færdig

Derefter

Skyl porrerne, skær dem i halve og derefter på langs.

3
Færdig

Og

Varm en grillpande godt op med en spiseskefuld olie, og steg porrerne ved høj varme i cirka et minut på hver side.

4
Færdig

Og

Ryst en dressing på piskefløde, balsamico og peber sammen.

5
Færdig

Til sidst

Vend grønkålen i dressingen, og top til sidst med porrer, bagte tomater og plukket, røget makrel.

previous
Glaserede rodfrugter med honning og hasselnødder
next
Grundopskrift på kombucha

Add Your Comment