2 stk. røgede makreller, plukkede | |
8 blommetomater | |
4 stilke grønkål, plukkede | |
2 stk. porrer | |
1 tsk rørsukker | |
2 spsk olivenolie | |
2 dl piskefløde | |
1 knivspids hvid peber | |
1 spsk hvid balsamico |
1 Færdig | FørstHalvér tomaterne, og vend dem nænsomt med sukker og en spiseskefuld olie. Læg dem i et lag på bagepapir, og bag dem i 25 minutter ved 150 grader. |
2 Færdig | DerefterSkyl porrerne, skær dem i halve og derefter på langs. |
3 Færdig | OgVarm en grillpande godt op med en spiseskefuld olie, og steg porrerne ved høj varme i cirka et minut på hver side. |
4 Færdig | OgRyst en dressing på piskefløde, balsamico og peber sammen. |
5 Færdig | Til sidstVend grønkålen i dressingen, og top til sidst med porrer, bagte tomater og plukket, røget makrel. |