280 g spidskål | |
320 g tørrede kikærter (lægges i blød dagen før) | |
80 g auberginer | |
80 g squash | |
80 g rød peberfrugt | |
¼ bdt. persille | |
12 g sesamfrø | |
Dressing | |
52 g olivenolie | |
24 g appelsinsaft | |
12 g garam masala | |
2 g knust, tørret chili | |
24 g syltet ingefær | |
4 g spidskommen | |
Salt |
1 Færdig | FørstKog kikærterne møre. Skær peberfrugt, squash, og aubergine i mundrette stykker, vend dem i olivenolie og salt, og grill dem på en varm grillpande. |
2 Færdig | DerefterHak persillen groft, og snit spidskålen fint. |
3 Færdig | OgAlle ingredienser til dressingen blendes sammen og smages til med salt og spidskommen. |
4 Færdig | Til sidstVend de kogte kikærter, grillede grøntsager, persillen og dressingen sammen, og top med spidskål og sesamfrø. |