Tortillas | |
200 g lokal gedeost | |
200 g multebærsyltetøj | |
1 æble | |
2 hoveder hjertesalat | |
tomat | |
25 g trøffelsalami | |
Solsikkefrø | |
Olie | |
Æblecidereddike | |
Salt |
1 Færdig | FØRSTVarm en stegepande op på medium varme sammen med solsikkekernerne, til de får farve. Du har ikke brug for olie, men sørg for, at de ikke brænder på. Når de er færdige, tager du kernerne af panden og stiller dem til side. |
2 Færdig | DEREFTERFordel tortillabrødene på et bord, og kom ost i midten af hvert brød. Rul derefter brødene sammen. |
3 Færdig | OGDel hjertesalaten lodret på midten. Kom lidt olie på panden, og steg salatstykkerne med den skårne side nedad. Lad hjertesalaten stege i 2-3 minutter, inden du også lægger tortillarullerne op på panden. |
4 Færdig | OGSteg nu rullerne i cirka 5 minutter ved medium varme afhængigt af, hvor sprøde du vil have dem. |
5 Færdig | OGAnret salaten på tallerkener sammen med de sprøde ruller, som du deler i grove stykker. |
6 Færdig | TIL SIDSTSkær tomaterne ud, og bland dem med lidt olie og eddike. Pynt tomatsalaten med trøffelsalami, ristede solsikkekerner og nogle æbleskiver. Top til sidst med multebærsyltetøj. Tip: Pynt eventuelt med fuglegræs, mælkebøtteblade og mælkebøtteblomster |