• Home
  • Grønt
  • Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri
Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Tortillas
200 g lokal gedeost
200 g multebærsyltetøj
1 æble
2 hoveder hjertesalat
tomat
25 g trøffelsalami
Solsikkefrø
Olie
Æblecidereddike
Salt

Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri

Af: Niki Sjölund og Bella Porcile / Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Varm en stegepande op på medium varme sammen med solsikkekernerne, til de får farve. Du har ikke brug for olie, men sørg for, at de ikke brænder på. Når de er færdige, tager du kernerne af panden og stiller dem til side.

2
Færdig

DEREFTER

Fordel tortillabrødene på et bord, og kom ost i midten af hvert brød. Rul derefter brødene sammen.

3
Færdig

OG

Del hjertesalaten lodret på midten. Kom lidt olie på panden, og steg salatstykkerne med den skårne side nedad. Lad hjertesalaten stege i 2-3 minutter, inden du også lægger tortillarullerne op på panden.

4
Færdig

OG

Steg nu rullerne i cirka 5 minutter ved medium varme afhængigt af, hvor sprøde du vil have dem.

5
Færdig

OG

Anret salaten på tallerkener sammen med de sprøde ruller, som du deler i grove stykker.

6
Færdig

TIL SIDST

Skær tomaterne ud, og bland dem med lidt olie og eddike. Pynt tomatsalaten med trøffelsalami, ristede solsikkekerner og nogle æbleskiver. Top til sidst med multebærsyltetøj.

Tip: Pynt eventuelt med fuglegræs, mælkebøtteblade og mælkebøtteblomster

previous
Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber
next
Pandebagt chokoladekage med blomster

Add Your Comment