• Home
  • Forår
  • Salat med figner, valnødder, rucola og roquefort
Salat med figner, valnødder, rucola og roquefort

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dl valnøddekerner
8 tynde skiver rugbrød
2 spsk rørsukker
2 spsk balsamicoeddike
6 friske figner, skåret i kvarte (alternativt kan du bruge fersken)
150 g blandede salatblade, fx rucola og spinatblade
100 g roquefort
Jomfruolivenolie

Salat med figner, valnødder, rucola og roquefort

Af: Camilla Bojsen-Møller / Foto: Ditte Ingemann

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Læg valnødderne på en bageplade, og bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Rør i dem undervejs. Bag rugbrødsskiverne sprøde ved samme varme i 5-6 minutter.

2
Færdig

Derefter

Smelt sukker på en pande, og rør balsamicoeddike i. Tilsæt fignerne, og lad dem koge i karamellen i et par minutter. Tag panden af varmen.

3
Færdig

Til sidst

Skyl salaten, og tør i et rent viskestykke. Anret på et fad sammen med figner,
valnødder og rugbrød i brud. Smuldr til sidst roquefort på toppen, og dryp olivenolien hen over.

previous
Bruschetta med ricotta rørt med friske krydderurter
next
Rødbederösti med grillet gedeost

Add Your Comment