200 g varmrøget laks | |
32 g mandler | |
400 g blomkål | |
80 g brøndkarse | |
Skyrdressing | |
240 g skyr | |
12 g grovkornet sennep | |
12 g flydende honning | |
Salt | |
Syltede jordskokker og æbler | |
130 g jordskokker | |
65 g æble | |
130 g sukker | |
190 g eddike | |
60 g vand | |
1 tsk sennepskorn |
1 Færdig | FørstPluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og skær blomkålen fint i hånden eller på et mandolinjern. |
2 Færdig | DerefterRist mandlerne. Skær og skyl brøndkarsen, og bland alle ingredienserne sammen til dressingen. |
3 Færdig | OgKog vand, sukker, eddike og sennepskorn op. Skær æbler og jordskokker i tern. Overhæld dem med lagen, og sæt på køl. |
4 Færdig | Til sidstAnret skyrdressingen i bunden af en tallerken, kom blomkål, ristede mandler, syltede æbler og jordskokker på, og top med den plukkede, varmrøgede laks og brøndkarse. |