2 stk. Zucchini | |
100 g Pistaciekerner | |
2-3 skefulde Pistacienøddeolie | |
1 potte Jernurt (citronverbena) | |
1 potte Citronmelisse | |
1 bdt. Citrontimian | |
200 g Grana Padano | |
Havsalt |
1 Færdig | FØRSTSkær tynde skiver af zucchini på en mandolin. Skær herefter skiverne i tynde strimler. |
2 Færdig | DEREFTERRist pistacierne sammen med et par skefulde godt saltet vand, til vandet er fordampet og pistaciekernerne er tørristede og den grønne farve er kommet frem. |
3 Færdig | OGPluk citrusurterne i små blade og skud, kom dem i iskoldt vand og slyng dem tørre i en salatslynge. |
4 Færdig | OGVend zucchinistrimler, pistaciekerner og citrusurter sammen med lidt salt og pistaciekerneolie, og anret luftigt i en stor tallerken. |
5 Færdig | TIL SIDSTDæk det hele med Grana Padano revet med et MicroPlane eller andet meget fint rivejern, så det ligger sne-let over salaten. |