Rugcrackers

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dl sesamfrø
1-2 dl vand
1 tsk fint salt
4 dl rugmel
1 spsk fennikelfrø
1 dl olie

Rugcrackers

Af: Cecilie Sofie Svensson og Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle ingredienserne godt sammen. Dejen skal have konsistens omtrent som mørdej. Hvis den er for våd, tilsætter du en smule mere rugmel. Omvendt kan du tilsætte vand, hvis dejen er for tør.

2
Færdig

Derefter

Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir til en tykkelse på cirka 2 millimeter, og flyt bagepapiret med knækbrødet over på en bageplade.

3
Færdig

Og

Bag på midterste rille i ovnen i 10-15 minutter. Tiden kan variere alt efter, hvor tyndt dejen er rullet. Knækbrødet skal være gyldenbrunt og føles hårdt, når man mærker på det.

4
Færdig

Til sidst

Lad knækbrødet køle helt af, før du brækker det i ukurante stykker. Opbevar i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

previous
Kokos-mandelsnitter med flødeskum og friske blodappelsiner
next
Æbleskive-engle

Add Your Comment