• Home
  • Dansk
  • Røget stenbider med marv, porre og syltede løg
Røget stenbider med marv, porre og syltede løg

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 røgede stenbiderfileter
150 g stenbiderrogn
4 små porrer
100 g marv
12 perleløg
1 potte blød timian
100 g smør
Syltelage
1 dl hvidvinseddike
50 g sukker
50 g akaciehonning
1 dl vand

Nutritional information

Røget stenbider med marv, porre og syltede løg

Af: Charlie Holm Frederichsen / Foto: Wichmann+bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Syltede løg: Kog ingredienserne op og hæld over de pillede perleløg. Lad løgene sylte i minimum et døgn.

2
Færdig

Derefter

Hæld 1/3 af lagen i en gryde og lad den reducere lidt ind. Blend smørret i. Kog porrerne i saltet vand i 6 minutter.

3
Færdig

Og

Pluk nu fisken i små stykker og kom stykkerne i et ovnfast fad. Skær marven i tynde skiver, som du fordeler hen over fisken. Sæt fadet i ovnen i 5 minutter ved 150 grader.

4
Færdig

Til sidst

Fordel nu fisken i skåle og anret med syltede løg, porre, lidt plukket timian og rogn. Varm saucen fra syltelagen, skum den op og kom det varme skum hen over retten til sidst.

previous
Små kartofler med stenbiderrogn og syrnet fløde
next
Kalvetatar med stenbiderrogn, agurk, urter og kyllingeskind

Add Your Comment