6 røgede stenbiderfileter | |
150 g stenbiderrogn | |
4 små porrer | |
100 g marv | |
12 perleløg | |
1 potte blød timian | |
100 g smør | |
Syltelage | |
1 dl hvidvinseddike | |
50 g sukker | |
50 g akaciehonning | |
1 dl vand |
1 Færdig | FørstSyltede løg: Kog ingredienserne op og hæld over de pillede perleløg. Lad løgene sylte i minimum et døgn. |
2 Færdig | DerefterHæld 1/3 af lagen i en gryde og lad den reducere lidt ind. Blend smørret i. Kog porrerne i saltet vand i 6 minutter. |
3 Færdig | OgPluk nu fisken i små stykker og kom stykkerne i et ovnfast fad. Skær marven i tynde skiver, som du fordeler hen over fisken. Sæt fadet i ovnen i 5 minutter ved 150 grader. |
4 Færdig | Til sidstFordel nu fisken i skåle og anret med syltede løg, porre, lidt plukket timian og rogn. Varm saucen fra syltelagen, skum den op og kom det varme skum hen over retten til sidst. |