Røget lakselinguine

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g frisk linguine
60 ml flødeost
30 ml hvidvin
3 kviste friskhakket dild (eller 1 tsk tørret dild)
2 fed hakket hvidløg
400 ml fisk veloute (fiskefond tilsat en god klat smør og lidt mel)
125 ml fløde
750 g røget/grillet laks
60 ml friskrevet parmesan
Salt og peber efter smag
4 stk. forårsløg skåret i tynde strimler

Røget lakselinguine

Tekst & foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog linguinen al dente i en stor gryde med saltet vand.

2
Færdig

Derefter

I en mellemstor kasserolle kombinerer du flødeost, vin, dild og hvidløg. Lad det simre under middelvarme, og reducér til det halve.

3
Færdig

Og

Rør fløde, røget laks og parmesan i, og bring det tilbage til en småkogning.

4
Færdig

Til sidst

Tilføj linguinen, og lad det simre i et par minutter. Krydr med salt og peber efter smag. Servér med forårsløg.

previous
Sunde æblemuffin-fugle
next
Frisk pasta

Add Your Comment