• Home
  • Dansk
  • Rødkålssalat med quinoa, abrikoser, pinjekerner og mynte
Rødkålssalat med quinoa, abrikoser, pinjekerner og mynte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Salat
½ rødkål, fintsnittet i tern
200 g quinoafrø
30 stk. tørrede abrikoser, fintsnittede
1 stor håndfuld ristede pinjekerner
1 stort bdt. frisk mynte
Dressing
Saften af 2 citroner
2 dl olivenolie
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
Salt og peber

Nutritional information

Rødkålssalat med quinoa, abrikoser, pinjekerner og mynte

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog quinoa i forholdet 1 del quinoa/2 dele vand, til alt vand er fordampet. Lad det køle helt ned.

2
Færdig

Derefter

Bland quinoafrø med rødkål, abrikoser, pinjekerner og masser af groftplukket mynte.

3
Færdig

Til sidst

Rør en dressing af citronsaft, hyldeblomstsaft og olie. Vend dressingen i salaten, og smag til sidst til med salt og peber.

previous
Rødkålssalat med dadler, feta, persille og granatæble
next
Franske trøfler

Add Your Comment