• Home
  • RØDBEDESALAT MED APPELSIN, GEDEOST OG VALNØDDER
RØDBEDESALAT MED APPELSIN, GEDEOST OG VALNØDDER

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

750 g rødbeder
4 spsk. olie
50 g valnødder
50 g hasselnødder
50 g boghvedekerner
3 spsk. olie
3 spsk. flydende honning
1 tsk. groft salt
250 g blandet salat
6 appelsiner
5 spsk. god olivenolie
200 g blød gedeost
Friske krydderurter

RØDBEDESALAT MED APPELSIN, GEDEOST OG VALNØDDER

Af: Stephanie Spangsberg / Foto: PR

Bagt rødbede smager skønt og især her, hvor den er kombineret med skiver af rå rødbede, masser af appelsin og cremet gedeost. Brug gerne små spæde salatblade som base for salaten, og vær gavmild med de ristede nødder og kerner, når du anretter.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Tænd ovnen på 175 grader. Skræl rødbederne, og vask dem. Brug gerne et par handsker, da rødbede
smitter af på hænderne, og pas godt på dit tøj.

2
Færdig

DEREFTER

Gem to af de rå rødbeder. Resten skæres i grove stykker og fordeles på en bageplade med bagepapir.
Bland olie, salt og peber med rødbederne, og bag dem i ovnen i 40-45 minutter ved 175 grader, til de bliver møre. Lad dem køle lidt af.

3
Færdig

OG

Bland valnødder, hasselnødder, boghvedekerner, olie, flydende honning og groft salt sammen.
Fordel nøddeblandingen på en bageplade med bagepapir, og rist den i ovnen i 12-15 minutter, til nødder og kerner er sprøde. Lad det køle af.

4
Færdig

TIL SIDST

Vask den blandede salat, og tør den i et rent viskestykke.

previous
SUPERMØRE COURGETTER MED HARISSA OG CITRON
next
RØD SPIDSKÅLSSALAT MED APPELSIN, AND OG BROMBÆR

Add Your Comment