750 g rødbeder | |
4 spsk. olie | |
50 g valnødder | |
50 g hasselnødder | |
50 g boghvedekerner | |
3 spsk. olie | |
3 spsk. flydende honning | |
1 tsk. groft salt | |
250 g blandet salat | |
6 appelsiner | |
5 spsk. god olivenolie | |
200 g blød gedeost | |
Friske krydderurter |
Bagt rødbede smager skønt og især her, hvor den er kombineret med skiver af rå rødbede, masser af appelsin og cremet gedeost. Brug gerne små spæde salatblade som base for salaten, og vær gavmild med de ristede nødder og kerner, når du anretter.
1 Færdig | FØRSTTænd ovnen på 175 grader. Skræl rødbederne, og vask dem. Brug gerne et par handsker, da rødbede |
2 Færdig | DEREFTERGem to af de rå rødbeder. Resten skæres i grove stykker og fordeles på en bageplade med bagepapir. |
3 Færdig | OGBland valnødder, hasselnødder, boghvedekerner, olie, flydende honning og groft salt sammen. |
4 Færdig | TIL SIDSTVask den blandede salat, og tør den i et rent viskestykke. |