Rødbederösti med grillet gedeost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg rødbeder, skrællede og groftrevne
1 æg
Salt og peber
2 spsk olivenolie
200 g gedeost
Salat til servering

Rødbederösti med grillet gedeost

Af: Camilla Bojsen-Møller / Foto: Ditte Ingemann

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland rødbederne med æg og lidt salt og peber. Fordel i 12 runde cirkler på en bageplade med bagepapir, de skal være ca. 7 cm i diameter. Dryp med lidt olie.

2
Færdig

Derefter

Bag röstierne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

3
Færdig

Og

Læg en skive gedeost på hver rösti, og grill i ovnen i 2-3 minutter, indtil gedeosten er gylden.

4
Færdig

Til sidst

Servér på en bund af salat som en forret eller som tilbehør til fx kød eller en suppe.

previous
Salat med figner, valnødder, rucola og roquefort
next
Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian

Add Your Comment