1 flaske Roe & Co. | |
2 Earl Grey-tebreve | |
2 kanelstænger | |
10 stjerneanis | |
10 ml dansk honning |
1 Færdig | FørstStart med at blande dine Earl Grey-tebreve, kanelstænger og stjerneanis i en kande med en hel flaske Roe & Co, og lad den stå og trække i 20-30 minutter. Jo længere tid, du lader den trække, desto kraftigere bliver smagen. Hæld herefter whiskyen tilbage på flasken gennem en si. |
2 Færdig | DerefterNu mikser du 120 milliliter kogende vand med 10 milliliter dansk honning. Når honningen er opløst, er blandingen klar. |
3 Færdig | OgKom 5 centiliter af din krydrede whisky i en kop eller et glas, og tilføj det stadigt meget varme honningvand, til koppen er fuld. |
4 Færdig | Til sidstPynt til sidst med en skive citron, hvor du har sat 3-4 nelliker i skallen. |