• Home
  • Efterår
  • Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder
Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Grøden
100 g grødris
0,75 l sødmælk
½ tsk salt
Estragonsukker
½ bundt frisk estragon
200 g rørsukker
Ristede hasselnødder
100 g hasselnødder
Toppings
1 grofthakket pære

Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder

Af: Lasse Skjønning Andersen

Sådan gør du

1
Færdig

Grøden

Bland alle ingredienser i en tykbundet gryde, og kog op ved svag varme. Rør jævnligt i gryden, så mælken og risene ikke brænder på. Når risene er møre, men stadigvæk har en lille smule bid, er grøden færdig. Smag til med salt og server straks.

2
Færdig

Estragonsukker

Skyl den friske estragon, og dup den tør med et viskestykke. Blend sammen med rørsukker. Det holder sig i et par dage i køleskabet.

3
Færdig

Ristede hasselnødder

Tørrist hasselnødderne på en pande ved middel varme, indtil de bliver gyldenbrune.

4
Færdig

Servering

Top grøden med estragon, frisk pære og hasselnødder.

previous
Glutenfri havre-quinoagrød med frisk banan, ristede hasselnødder og frysetørret solbærpulver
next
Stegt flæsk bygotto med frisk æble, nakkefilet, Vesterhavsost og persille

Add Your Comment