400 g fersk laks | |
1 spsk sukker | |
1 tsk salt | |
Saften af 1 citron | |
½ agurk, skrællet med midten skrabet ud | |
2 spsk wasabicreme | |
2 spsk mayo | |
½ blomkålshoved | |
8-10 ærtespirer |
1 Færdig | FørstSkær eventuelt skind af laksen, og skær den ud i tynde skiver, cirka otte stykker. |
2 Færdig | DerefterRør citronsaft, salt og sukker sammen og bland det godt ind i laksen. Lad det trække/marinere i cirka 12 timer på køl. |
3 Færdig | OgSkær agurken ud i grove stykker. |
4 Færdig | OgRør wasabi og mayo sammen til en lind creme. |
5 Færdig | OgSkær blomkål i meget fine, tynde, små skiver. |
6 Færdig | Til sidstAnret laksen på en tallerken, sprøjt wasabicreme i små dråber rundt omkring, fordel blomkålen ved siden af og top med ærtespirer. |