• Home
  • Asiatisk
  • Rimmet laks med sprøde agurker, wasabicreme, blomkålscrudité samt ærtespirer
Rimmet laks med sprøde agurker, wasabicreme, blomkålscrudité samt ærtespirer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g fersk laks
1 spsk sukker
1 tsk salt
Saften af 1 citron
½ agurk, skrællet med midten skrabet ud
2 spsk wasabicreme
2 spsk mayo
½ blomkålshoved
8-10 ærtespirer

Rimmet laks med sprøde agurker, wasabicreme, blomkålscrudité samt ærtespirer

Af: Mads Persson / Foto: Ulf Svane

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær eventuelt skind af laksen, og skær den ud i tynde skiver, cirka otte stykker.

2
Færdig

Derefter

Rør citronsaft, salt og sukker sammen og bland det godt ind i laksen. Lad det trække/marinere i cirka 12 timer på køl.

3
Færdig

Og

Skær agurken ud i grove stykker.

4
Færdig

Og

Rør wasabi og mayo sammen til en lind creme.

5
Færdig

Og

Skær blomkål i meget fine, tynde, små skiver.

6
Færdig

Til sidst

Anret laksen på en tallerken, sprøjt wasabicreme i små dråber rundt omkring, fordel blomkålen ved siden af og top med ærtespirer.

previous
Persillerodssuppe med kørvelolie og gulerodschips
next
Glaserede rodfrugter med honning og hasselnødder

Add Your Comment