Ribeye med rygeostkartofler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 broccoli
Røget salt
Rapsolie
1 citron, saft
100 g rygeost
1 tsk tørret chili
1 frisk chili, finthakket
600 g nye kartofler, kogte
4 ribeye steaks
Friske urter, f.eks. timian og rosmarin

Ribeye med rygeostkartofler

Af: Claus Holm / Foto: David Bering

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Flæk broccolien, og grill den på begge sider i 5-7 minutter i alt. Krydr den efterfølgende med røget salt, rapsolie og citronsaft.

2
Færdig

Derefter

Rør rygeost med tørret chili, og drys med frisk chili på toppen. Grill bøfferne på begge sider i cirka 8-10 minutter i alt, og kom friske urter på.

3
Færdig

Til sidst

Server bøfferne med grillet broccoli og nye, danske kartofler med rygeost.

previous
Sandwich med trukket lam
next
Cowboytoast med kylling

Add Your Comment