800 g ribbensteg med ridset svær | |
Salt og friskkværnet peber | |
2 laurbærblade | |
6 hele nelliker | |
8 skiver rugbrød | |
8 spsk rysteribs | |
8 spsk agurkesalat |
Der er en del fedt mellem kødlagene på en ribbensteg, og det gør den til det perfekte match med ribs og syltede agurker. Denne opskrift har en perfekt balance mellem de forskellige smage. Et glas øl til vil ikke skade.
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 200 grader. Tjek at sværen er ridset helt igennem fedtet, og gnid den ind i salt og peber. |
2 Færdig | DerefterLæg stegen i en lille bradepande, og stik halve laurbærblade og nelliker ned i sværen. Steg den i ca. 1 time, kernetemperaturen skal være 58 grader, ellers steg den lidt længere. |
3 Færdig | Til sidstTag den ud af ovnen, og lad den hvile i 15 minutter. Skær den i skiver, og læg to skiver på hver skive brød. Kom rysteribs og agurkesalat ovenpå, drys med peber, og servér straks. |