Revelsben med sennep og honning

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 ½ kg stegeflæsk eller ribbenssteg Få slagteren til at fjerne sværen eller skær den selv af
¾ dl sennep
¾ dl honning
½ dl tamari (kan erstattes af kinesisk soja)
4 fed hvidløg, revet
1 dl vand

Revelsben med sennep og honning

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær ribbensstegen i skiver ved hvert ben. Bland alle øvrige ingredienser sammen til en marinade i et stort fad eller i en gryde, som kan gå i ovnen.

2
Færdig

Derefter

Vend revelsbenene med marinaden. Steg dem møre i ovnen under låg eller dækket med sølvpapir. Det tager cirka 1,5 time ved 150 grader.

3
Færdig

Til sidst

Tag dine revelsben med ud til grillen, og giv dem 3-4 minutter på hver side lige inden servering.

previous
Bærtrifli med yoghurtcreme
next
Grillede jomfruhummere med chiliolie

Add Your Comment