Rejeconsommé med drueagurker

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Lidt olivenolie
500 g rejeskaller
1 chili, fintsnittet
2 fed hvidløg, fintsnittede
Salt og peber
2 dl hvidvin eller æblecider
5 dl vand
Citronsaft til tilsmagning
500 g drueagurker, skrællede (alternativt skoleagurker)
2-3 skærme krondild

Rejeconsommé med drueagurker

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lun olivenolien op på en pande, og sautér rejeskaller, chili og hvidløg heri. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidvin/cider, og lad det koge væk. Tilsæt vandet, og lad suppen simre i 10 minutter. Sigt suppen, og kog den lidt ind, til smagen er god – det tager yderligere 10 minutter.

2
Færdig

Til sidst

Smag til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft. Tilsæt drueagurker i skiver, og lad dem koge med i 2 minutter. Klip krondild ud over suppen ved servering.

previous
Carpaccio af kalv med rødbede, kapersmayonnaise og vincotto
next
Suppe på ærtebælge

Add Your Comment