Lidt olivenolie | |
500 g rejeskaller | |
1 chili, fintsnittet | |
2 fed hvidløg, fintsnittede | |
Salt og peber | |
2 dl hvidvin eller æblecider | |
5 dl vand | |
Citronsaft til tilsmagning | |
500 g drueagurker, skrællede (alternativt skoleagurker) | |
2-3 skærme krondild |
1 Færdig | FørstLun olivenolien op på en pande, og sautér rejeskaller, chili og hvidløg heri. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidvin/cider, og lad det koge væk. Tilsæt vandet, og lad suppen simre i 10 minutter. Sigt suppen, og kog den lidt ind, til smagen er god – det tager yderligere 10 minutter. |
2 Færdig | Til sidstSmag til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft. Tilsæt drueagurker i skiver, og lad dem koge med i 2 minutter. Klip krondild ud over suppen ved servering. |