Sesamsukker | |
100 g sesamfrø | |
50 g sukker | |
Crumble | |
100 g sukker | |
100 g mel | |
100 g smør | |
70 g havregryn |
1 Færdig | FørstSesamfrøene ristes på en tør pande ved middel/lav varme, indtil de er blevet gyldne. Sukkeret smeltes i en gryde ved middel varme. Tilsæt sesamfrø, når sukkeret er gyldent, og bland det godt sammen. Hæld sesamsukkeret ud på et stykker bagepapir og lad det køle af. |
2 Færdig | DerefterCrumble-ingredienserne blandes godt sammen. Sesamsukkeret knækkes i mindre stykker og tilsættes blandingen. |
3 Færdig | OgSkær rabarberne ud i stykker af ca. 2 cm. Rabarberne vendes i sukker og vaniljesukker og kommes i bunden af et ildfast fad. Smuldr crumbledejen over og bag det hele ved 200 °C i ca. 25 minutter. |
4 Færdig | Til sidstCremefraiche og rørsukker blandes godt sammen. Mynte hakkes fint og røres i. |