Rabarbercrumble

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sesamsukker
100 g sesamfrø
50 g sukker
Crumble
100 g sukker
100 g mel
100 g smør
70 g havregryn

Rabarbercrumble

Opskrifter og foto: Søren Staun Petersen fra bogen 'Rabarber'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Sesamfrøene ristes på en tør pande ved middel/lav varme, indtil de er blevet gyldne. Sukkeret smeltes i en gryde ved middel varme. Tilsæt sesamfrø, når sukkeret er gyldent, og bland det godt sammen. Hæld sesamsukkeret ud på et stykker bagepapir og lad det køle af.

2
Færdig

Derefter

Crumble-ingredienserne blandes godt sammen. Sesamsukkeret knækkes i mindre stykker og tilsættes blandingen.

3
Færdig

Og

Skær rabarberne ud i stykker af ca. 2 cm. Rabarberne vendes i sukker og vaniljesukker og kommes i bunden af et ildfast fad. Smuldr crumbledejen over og bag det hele ved 200 °C i ca. 25 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Cremefraiche og rørsukker blandes godt sammen. Mynte hakkes fint og røres i.

previous
Tærte med bagt rabarber
next
Rabarberkompot med vanilje

Add Your Comment