• Home
  • Asiatisk
  • Råmarinerede kinaradiser og bolsjebeder med parmaskinke, chili og frisk koriander
Råmarinerede kinaradiser og bolsjebeder med parmaskinke, chili og frisk koriander

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g kinaradise
200 g bolsjebeder
1 bdt. frisk koriander
1 stk. frisk rød chili
1 tsk fish sauce
Saften af en lime
4 spsk sesamolie
8 flotte skiver parmaskinke

Råmarinerede kinaradiser og bolsjebeder med parmaskinke, chili og frisk koriander

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl og skær kinaradise og bolsjebede i papirtynde, runde skiver – for eksempel på et mandolinjern.

2
Færdig

Derefter

Ryst en hurtig dressing af fish sauce, sesamolie og limesaft, og bland beder og radiser i.

3
Færdig

Til sidst

Anret på et fladt fad, top med parmaskinke, rigeligt med finthakket chili og plukket koriander.

previous
Salat med kikærter, grillede grøntsager, spidskål og ingefær/appelsindressing
next
Smørstegte radiser

Add Your Comment