280 g kyllingefilet eller kogt, plukket kylling | |
80 g sort quinoa | |
80 g rød quinoa | |
80 g kogt perlespelt | |
240 g rødbede | |
Hummus | |
100 g tørrede kikærter | |
1 fed hvidløg | |
1 tsk spidskommen | |
1 spsk tahin | |
1 spsk sesamolie | |
1 knivspids cayennepeber | |
1 citron | |
Lidt kogevand | |
Salt |
1 Færdig | FørstKog kikærterne møre, og blend dem med de øvrige ingredienser til hummussen. Konsistensen skal være glat og cremet. Brug eventuelt lidt af kogevandet fra kikærterne. Smag til med citronsaft og salt, inden du stiller hummussen på køl. |
2 Færdig | DerefterKog quinoa og perlespelt efter anvisningen. Skræl, og riv rødbederne. |
3 Færdig | OgSkær kyllingefileterne i passende stykker, og steg dem i lidt vindruekerneolie på en varm pande. |
4 Færdig | OgVend nu den kogte perlespelt og quinoa sammen med lidt salt og olie. |
5 Færdig | Til sidstAnret hummussen i bunden af en tallerken, kom derefter perlespelt, quinoa og kylling ovenpå. Top med den revne rødbede. |