Quinoasalat med kylling, hummus og rødbede

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

280 g 11 1/5 oz kyllingefilet eller kogt, plukket kylling kyllingefilet eller kogt, plukket kylling
80 g 3 1/5 oz sort quinoa sort quinoa
80 g 3 1/5 oz rød quinoa rød quinoa
80 g 3 1/5 oz kogt perlespelt kogt perlespelt
240 g 9 3/5 oz rødbede rødbede
Hummus
100 g 4 oz tørrede kikærter tørrede kikærter
1 fed 1 fed hvidløg hvidløg
1 tsk 1 teaspoon spidskommen spidskommen
1 spsk 1 tablespoon tahin tahin
1 spsk 1 tablespoon sesamolie sesamolie
1 knivspids 1 pinch cayennepeber cayennepeber
1 1 citron citron
Lidt kogevand Lidt kogevand
Salt Salt

Quinoasalat med kylling, hummus og rødbede

Af: Linda Dennie Filitzanidis Banner / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog kikærterne møre, og blend dem med de øvrige ingredienser til hummussen. Konsistensen skal være glat og cremet. Brug eventuelt lidt af kogevandet fra kikærterne. Smag til med citronsaft og salt, inden du stiller hummussen på køl.

2
Færdig

Derefter

Kog quinoa og perlespelt efter anvisningen. Skræl, og riv rødbederne.

3
Færdig

Og

Skær kyllingefileterne i passende stykker, og steg dem i lidt vindruekerneolie på en varm pande.

4
Færdig

Og

Vend nu den kogte perlespelt og quinoa sammen med lidt salt og olie.

5
Færdig

Til sidst

Anret hummussen i bunden af en tallerken, kom derefter perlespelt, quinoa og kylling ovenpå. Top med den revne rødbede.

previous
Spelt-ruggrød med kvædekompot, skyr og ristede hasselnødder
next
Bramble

Add Your Comment