100 g kogt quinoa | |
2 dl vand | |
1 æg | |
1 knivspids salt | |
20 g hvedemel | |
1 spsk smør til stegning | |
1 stk. granatæble, kernerne | |
1 lime | |
1 dåse kokosmælk (kun den tykke/faste del) | |
1 spsk honning | |
2 dl piskefløde |
1 Færdig | FørstStart med at tilberede pandekagerne ved at røre en dej af den kogte quinoa, vand, æg, salt og mel. |
2 Færdig | DerefterVarm en tykbundet pande godt op, og steg små tykke pandekager i smør, til de er gyldne. |
3 Færdig | OgPisk dernæst en halvtyk creme af fløde og den ”hårde” del af kokosmælken. Smag til med honning til sidst. Cremen skal lige kunne ”løbe”. |
4 Færdig | Til sidstServér et pandekagetårn med kokoscreme, granatæblekerner og revet limeskal over. |