• Home
  • Frugt
  • Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme
Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g kogt quinoa
2 dl vand
1 æg
1 knivspids salt
20 g hvedemel
1 spsk smør til stegning
1 stk. granatæble, kernerne
1 lime
1 dåse kokosmælk (kun den tykke/faste del)
1 spsk honning
2 dl piskefløde

Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at tilberede pandekagerne ved at røre en dej af den kogte quinoa, vand, æg, salt og mel.

2
Færdig

Derefter

Varm en tykbundet pande godt op, og steg små tykke pandekager i smør, til de er gyldne.

3
Færdig

Og

Pisk dernæst en halvtyk creme af fløde og den ”hårde” del af kokosmælken. Smag til med honning til sidst. Cremen skal lige kunne ”løbe”.

4
Færdig

Til sidst

Servér et pandekagetårn med kokoscreme, granatæblekerner og revet limeskal over.

previous
Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær
next
Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder

Add Your Comment