Quinoagryde

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 løg
4 fed hvidløg
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk gurkemeje
4 spsk peanutbutter
4-5 tsk rød karrypasta
1 dåse hakkede tomater
1 dåse dåse kokosmælk
180 g lys quinoa
2 gulerødder
1 aubergine
1 håndfuld frisk spinat
salt og friskkværnet peber
Stegte kikærter med paprika
240 g (1 dåse) kogte kikærter
1 spsk paprika
salt og friskkværnet peber
Til servering
vegansk cremefraiche
frisk basilikum
1 lime (skåret i både)
sesamfrø

Quinoagryde

Af: Michala Kramer / Foto: PR / Bog: Vegansk Aftensmad

En af mine mest populære opskrifter på micadeli.dk, som indtog førstepladsen i min personlige samling af meget begyndervenlige opskrifter. Her tryllet frem i en opdateret og forbedret udgave. Den mætter supergodt og kan nemt laves i store portioner og fryses ned.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Kom olie i en sauterpande eller gryde og tilsæt finthakkede løg og hvidløg. Tilsæt spidskommen, gurkemeje og lad det stege godt igennem.

2
Færdig

DEREFTER

Tilsæt peanutbutter, rød karry pasta og rør det godt sammen. Kom hakkede tomater og kokosmælk i gryden sammen med rå quinoa.

3
Færdig

OG

Riv gulerødderne på et rivejern, skær auberginen i tern og kom dem med op i gryden. Lad det simre i cirka 10-15 minutter ved middel varme under omrøring. Tilføj spinaten i retten og smag den til med karrypasta, salt og friskkværnet peber.

4
Færdig

OG

Skyl de kogte kikærter grundigt. Varm lidt olie op på en pande og kom kikærterne på panden sammen med paprika, salt og friskkværnet peber. Lad det stege ved høj/middel varme, til de er sprøde og gyldne.

5
Færdig

TIL SIDST

Server quinoagryden sammen med kold cremefraiche, limeskiver, basilikum, sesamfrø, salt og friskkværnet peber.

previous
Kikærtegryde
next
Fish’n’chips med panerede pastinakker

Add Your Comment