Quinoagrød med karamelliseret banan og pæresirup

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

GRØD
70 g quinoa
30 g finvalsede havregryn
2 dl vand
½ dl havremælk
1 knsp salt
½ tsk kardemomme
½ tsk kanel
Bananer
2 bananer
1 spsk kokosolie
2 spsk ahornsirup
Topping
2 spsk poppet quinoa
2 spsk mandler eller anden nød
2 spsk sesamfrø
1 dl sojayoghurt
2-4 spsk pæresirup

Quinoagrød med karamelliseret banan og pæresirup

Af: Asta Just Schack fra bogen 'Mit grønne morgenbord'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl quinoaen og kom den i en gryde sammen med resten af ingredienserne til grøden. Lad det koge op under omrøring og skru derefter ned på lavt blus. Lad det simre i 15 minutter med låg på og tag så låget af. Lad det stå over varmen, indtil al væden er forsvundet.

2
Færdig

Derefter

Skær bananerne på langs og varm en pande op. Hæld olie og sirup på og tilføj så bananerne med den flade side nedad. Skru ned for varmen og lad dem stege i 5-6 minutter. Vend dem og lad den anden side få lidt stegeflade, ca. 2 minutter. Tag dem af varmen.

3
Færdig

Til sidst

Fordel grøden i to skåle og læg de karamelliserede bananer ovenpå. Fordel dine toppings ovenpå og server, mens grøden er varm.

previous
Grynfri granola med græskarkerner og kokosflager
next
Kakao-banan-pandekager på quinoamel

Add Your Comment