GRØD | |
70 g quinoa | |
30 g finvalsede havregryn | |
2 dl vand | |
½ dl havremælk | |
1 knsp salt | |
½ tsk kardemomme | |
½ tsk kanel | |
Bananer | |
2 bananer | |
1 spsk kokosolie | |
2 spsk ahornsirup | |
Topping | |
2 spsk poppet quinoa | |
2 spsk mandler eller anden nød | |
2 spsk sesamfrø | |
1 dl sojayoghurt | |
2-4 spsk pæresirup |
1 Færdig | FørstSkyl quinoaen og kom den i en gryde sammen med resten af ingredienserne til grøden. Lad det koge op under omrøring og skru derefter ned på lavt blus. Lad det simre i 15 minutter med låg på og tag så låget af. Lad det stå over varmen, indtil al væden er forsvundet. |
2 Færdig | DerefterSkær bananerne på langs og varm en pande op. Hæld olie og sirup på og tilføj så bananerne med den flade side nedad. Skru ned for varmen og lad dem stege i 5-6 minutter. Vend dem og lad den anden side få lidt stegeflade, ca. 2 minutter. Tag dem af varmen. |
3 Færdig | Til sidstFordel grøden i to skåle og læg de karamelliserede bananer ovenpå. Fordel dine toppings ovenpå og server, mens grøden er varm. |