Polenta med ristede svampe, parmesan og majs

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 spsk olivenolie
5 dl vand
1 dl hvidvin
1 dl polenta
1 spsk smør
1 majskolbe
400 g blandede svampe
Salt og peber
Skallen af ½ økologisk citron
Salvie

Polenta med ristede svampe, parmesan og majs

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg svampene i olien ved høj varme, til de er flotte gyldne. Sæt dem til side.

2
Færdig

Derefter

Grill eller kog majskolben, og skær kernerne af i flager. Sæt til side.

3
Færdig

Og

Kog vand og vin op, og pisk polentaen i væden, til det danner en grødkonsistens.

4
Færdig

Og

Smag til med smør, salt, peber og citronskal.

5
Færdig

Til sidst

Anret polenta i en dyb skål, læg rigeligt med ristede svampe på, og drys med majskerner og til sidst lidt friske salvieblade

previous
Råmarinerede karljohansvampe med spejlæg og friteret grønkål
next
Sprød salat med kål og grønne jordbær

Add Your Comment