• Home
  • Bagværk
  • Pistaciemarcipanbrød med rosenvand og kardemomme
Pistaciemarcipanbrød med rosenvand og kardemomme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g pistacienødder
200 g marcipan
1 - 2 spsk. ahornsirup
2 tsk. stødt kardemomme
1 nip salt
ca. 200 g mørk chokolade (til overtræk)
1/2 dl. grofthakkede pistacienødder
1 tsk knuste kardemommefrø

Pistaciemarcipanbrød med rosenvand og kardemomme

Af: Louisa Lorang / Foto: Chris Tonnesen

Kardemomme og pistacie passer så godt sammen, og her er et lille marcipanbrød, der gør de fleste glade. Opskriften giver ca. 18. stk.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Blend pistacierne helt fint, gerne på en kaffekværn, så de bliver til fint, grønt mel. Bland pistacierne med marcipan, og saml massen med sirup. Kom kardemomme i og et nip salt. Form ca. 18 små marcipanbrød. Sæt dem koldt.

2
Færdig

DEREFTER

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk marcipanbrødene. Drys med pistacier og kardemomme. Lad chokoladen sætte sig, og servér marcipanbrødene kølige.

3
Færdig

TIP:

Vil du have et endnu mere dekadent touch på disse, kan du tilsætte 1-2 tsk. Rosenvand.

previous
Wannabe-Toffifee
next
Dadler med orangemarcipan

Add Your Comment