100 g pistacienødder | |
200 g marcipan | |
1 - 2 spsk. ahornsirup | |
2 tsk. stødt kardemomme | |
1 nip salt | |
ca. 200 g mørk chokolade (til overtræk) | |
1/2 dl. grofthakkede pistacienødder | |
1 tsk knuste kardemommefrø | |
Kardemomme og pistacie passer så godt sammen, og her er et lille marcipanbrød, der gør de fleste glade. Opskriften giver ca. 18. stk.
1 Færdig | FØRSTBlend pistacierne helt fint, gerne på en kaffekværn, så de bliver til fint, grønt mel. Bland pistacierne med marcipan, og saml massen med sirup. Kom kardemomme i og et nip salt. Form ca. 18 små marcipanbrød. Sæt dem koldt. |
2 Færdig | DEREFTERSmelt chokoladen over vandbad og overtræk marcipanbrødene. Drys med pistacier og kardemomme. Lad chokoladen sætte sig, og servér marcipanbrødene kølige. |
3 Færdig | TIP:Vil du have et endnu mere dekadent touch på disse, kan du tilsætte 1-2 tsk. Rosenvand. |