Peanutgelato med dulce de leche

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 ½ dl sødmælk
1 ½ dl piskefløde
2 æggeblommer eller 3 g isstabilisator
100 g sukker
15 g skummetmælkspulver
100 g peanut butter smooth
Dulche de leche
400 g kondenseret mælk

Peanutgelato med dulce de leche

Af: Kim Tøvlesø Simonsen / Foto: Jonas Lodahl og Jens Juncker-Jensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland mælk, fløde, æggeblommer og skummetmælkspulver, og varm massen op til 75 grader under konstant omrøring. Hæld massen over i en kold skål, og stil den på køl til dagen efter.

2
Færdig

Derefter

Kog dåsen med kondenseret mælk (uåbnet) i en gryde med vand i 1½ time. Afkøl dåsen før åbning.

3
Færdig

Til sidst

Blend ismassen med peanut butter, og kør på ismaskinen – eventuelt over flere omgange. Når du tager iscremen op af ismaskinen, trækker du dulce de leche massen rundt i isen.

previous
Rabarbersorbet
next
Marokkansk lammegryde

Add Your Comment