3 ½ dl sødmælk | |
1 ½ dl piskefløde | |
2 æggeblommer eller 3 g isstabilisator | |
100 g sukker | |
15 g skummetmælkspulver | |
100 g peanut butter smooth | |
Dulche de leche | |
400 g kondenseret mælk |
1 Færdig | FørstBland mælk, fløde, æggeblommer og skummetmælkspulver, og varm massen op til 75 grader under konstant omrøring. Hæld massen over i en kold skål, og stil den på køl til dagen efter. |
2 Færdig | DerefterKog dåsen med kondenseret mælk (uåbnet) i en gryde med vand i 1½ time. Afkøl dåsen før åbning. |
3 Færdig | Til sidstBlend ismassen med peanut butter, og kør på ismaskinen – eventuelt over flere omgange. Når du tager iscremen op af ismaskinen, trækker du dulce de leche massen rundt i isen. |