Pasta al pomodoro

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

En god håndfuld små, friske, søde tomater
Koldpresset, økologisk jomfruolivenolie
Et flot fed hvidløg
Lidt rød, hjemmetørret chili
Friske basilikumblade
Frisk pasta Se tidligere opskrift
Parmesan

Pasta al pomodoro

Tekst og foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Halvér tomaterne, og svits dem på en varm pande med olivenolie, hvidløg, chili og basilikum. Det må ikke blive til tomatsauce.

2
Færdig

Derefter

Kog din friske pasta. Når pastaen er kogt al dente, vender du den i tomaterne med lidt af pastavandet.

3
Færdig

Til sidst

Servér med friskrevet parmesan eller – som i Toscana – Grana Padano.

previous
Tortelli burro e salvia
next
Salsiccia con zucchine

Add Your Comment