Papadums og røget auberginecreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g papadums
Olie til fritering
Ristede sennepskerner
Røget auberginecreme
2 auberginer
1 æggeblomme
1 ½ dl rapsolie
1 spsk. dijonsennep
Salt
Cidereddike

Papadums og røget auberginecreme

Af: Restaurant Roxie og Singleton

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Du skal starte med at vaske dine auberginer. Herefter griller du dem af ved høj varme på grillen, til skrællen bliver helt forkullet. Når de grillede auberginer er kølet lidt af, piller du skrællen af, så ”kødet” er frit for skræl. Blend kødet helt fint til en puré.

2
Færdig

Derefter

Nu skal mayo’en laves. Pisk æggeblommen, salt, sennep og en anelse cidereddike med en elpisker, til det er tykt og hvidt. Pisk herefter olien i - i en tynd stråle. Det er vigtigt, at det foregår stille og roligt, så mayonnaisen ikke skiller. Fortsæt, indtil du har en god tyk og "skælvende" mayo. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra eddike. Vend nu den grillede auberginepuré i mayo’en.

3
Færdig

Og

Sæt en gryde med olie over på komfuret. Når olie når omkring 180 grader friterer du dine papadums, til de begynder at puffe op.

4
Færdig

Til sidst

Server cremen i små skåle og pynt med ristede sennepskerner. Dine papadums anretter du i store skåle.

previous
Gillardeau østers, grønne jordbær og ærter
next
Saltede kammuslinger, spæde salater og smørsauce

Add Your Comment