2 æg | |
2,5 sukker | |
1,5 dl mel | |
1,5 dl rapsolie | |
3 spsk kakao | |
1 knivspids salt | |
1 spsk multebærsyltetøj | |
1/5 dl hakkede syrenblomster/hyldeblomster | |
Yoghurt | |
1 æble | |
Skovsyre | |
Engsyre/gederams |
1 Færdig | FØRSTRør alle ingredienser til kagen sammen, og hæld dejen i en bradepande. |
2 Færdig | DEREFTERLæg låget på panden, og steg/bag den til den ønskede konsistens - gerne lidt klistret. Du kan tjekke konsistensen på kagen ved at ryste stegepanden |
3 Færdig | OGSteg et æble, til det er blødt. Del det i to, og grav mosen ud med en ske. |
4 Færdig | TIL SIDSTServér kagen med æblemosen og yoghurt, der er pisken med skovsyre. Pynt med engsyre og gederams. |