Pandebagt chokoladekage med blomster

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 æg
2,5 sukker
1,5 dl mel
1,5 dl rapsolie
3 spsk kakao
1 knivspids salt
1 spsk multebærsyltetøj
1/5 dl hakkede syrenblomster/hyldeblomster
Yoghurt
1 æble
Skovsyre
Engsyre/gederams

Pandebagt chokoladekage med blomster

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Rør alle ingredienser til kagen sammen, og hæld dejen i en bradepande.

2
Færdig

DEREFTER

Læg låget på panden, og steg/bag den til den ønskede konsistens - gerne lidt klistret. Du kan tjekke konsistensen på kagen ved at ryste stegepanden

3
Færdig

OG

Steg et æble, til det er blødt. Del det i to, og grav mosen ud med en ske.

4
Færdig

TIL SIDST

Servér kagen med æblemosen og yoghurt, der er pisken med skovsyre. Pynt med engsyre og gederams.

previous
Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri
next
Tom Kha Gai

Add Your Comment