DessertKærnemælkssorbet med hybenrose og rabarber2. februar 2022 Asiatisk Efterår Fisk og skaldyr Forår Sommer VinterKnivmuslinger med soja-ingefær11. januar 2022 Bagværk Efterår Fisk og skaldyr Forår Frokost Hovedret Sommer VinterQuiche med muslinger11. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Forår Frokost Grill Grønt Hovedret SommerTuna Escalivada – grillet salat med tun10. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Frokost Grønt Hovedret SommerLaksesalat med nye kartofler og grønne ærter10. januar 2022 Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler Vi bruger cookiesCopenhagen Food bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Close
Asiatisk Efterår Fisk og skaldyr Forår Sommer VinterKnivmuslinger med soja-ingefær11. januar 2022 Bagværk Efterår Fisk og skaldyr Forår Frokost Hovedret Sommer VinterQuiche med muslinger11. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Forår Frokost Grill Grønt Hovedret SommerTuna Escalivada – grillet salat med tun10. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Frokost Grønt Hovedret SommerLaksesalat med nye kartofler og grønne ærter10. januar 2022 Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler Vi bruger cookiesCopenhagen Food bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Close
Bagværk Efterår Fisk og skaldyr Forår Frokost Hovedret Sommer VinterQuiche med muslinger11. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Forår Frokost Grill Grønt Hovedret SommerTuna Escalivada – grillet salat med tun10. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Frokost Grønt Hovedret SommerLaksesalat med nye kartofler og grønne ærter10. januar 2022 Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler Vi bruger cookiesCopenhagen Food bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Close
Dansk Fisk og skaldyr Forår Frokost Grill Grønt Hovedret SommerTuna Escalivada – grillet salat med tun10. januar 2022 Dansk Fisk og skaldyr Frokost Grønt Hovedret SommerLaksesalat med nye kartofler og grønne ærter10. januar 2022 Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler Vi bruger cookiesCopenhagen Food bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Close
Dansk Fisk og skaldyr Frokost Grønt Hovedret SommerLaksesalat med nye kartofler og grønne ærter10. januar 2022 Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler Vi bruger cookiesCopenhagen Food bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og målrette annoncer. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Close
Asiatisk Grønt Hovedret VegetariskDan dan-nudler3. januar 2022 Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler
Hverdags-gyoza med grøntsagsfyld3. januar 2022 Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler
Gua bao3. januar 2022 Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler
Grønt Jul Vegetarisk VinterSaltbagt honningrødvinsglaseret selleri21. december 2021 Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021TilbageSe flere artikler
Fisk og skaldyr Forret Grønt SnackVarmrøget regnbueørred med julesalat, syltet citron, dukkah og flødeostecreme21. december 2021