Påskeomeletter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 æg
6 spsk skyr
6 spsk mel
6 spsk revet ost
6 spsk revne grøntsager
1 tsk salt
Peber

Påskeomeletter

Tekst & foto: Ida Skivenes

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Vi har fået den kreative, norske madblogger, Ida Skivenes, til at komme med sit bud på en sjov og velsmagende påskeret i børnehøjde.

Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram-profil, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Sæt ovnen på 200 grader. Pisk æg og skyr sammen. Tilsæt mel, ost, salt og peber, og bland det godt.

2
Færdig

Derefter

Læg de revne grøntsager i bunden af 12 muffinforme, og kom æggemassen over. Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter, til de er lettere gyldne på toppen.

3
Færdig

Og

Skær nu osteskiver til som pynt. Til “spejlæggene” runder du osteskiven af og skærer et rundt hul i midten. Til ”æggekyllingerne” runder du igen osteskiven af og skærer herefter takker, så det ligner en brudt æggeskal.

4
Færdig

Og

Lav et næb af lidt gulerod eller orange paprika. Øjnene laver du ud af peberkorn eller små stykker oliven.

5
Færdig

Til sidst

Når du har placeret osten ovenpå den bagte æggemasse, kommer du formene kort i ovnen igen, så osten smelter. Server dine nybagte påskeomeletter til en hyggelig påskebrunch.

previous
Sarah Bernhardt med passionsfrugt
next
Svinekød med æbler, pekannødder og pastinakker

Add Your Comment