1 kg jordskokker | |
1 dåse kokosmælk | |
1 l vand | |
1 spsk stærk karry | |
Sesamolie | |
75 g smør | |
600 g havtaske | |
1 potte violet basilikum | |
1 potte portulak | |
100 g ingefær | |
1 citron | |
Salt | |
Peber |
1 Færdig | FørstVask jordskokkerne, og skær dem ud i tern. Skræl ingefæren, og skær den ligeledes ud i tern. Rist dem i 50 gram smør og karryen. Lad dem småstege, til de er halvmøre. Tilsæt kokosmælk og vand. Lad nu suppen koge, til jordskokkerne er helt møre. Blend suppen, og smag til med salt, peber, citronsaft og sesamolie efter smag. Hold suppen lun. |
2 Færdig | Til sidstTænd ovnen på 150 grader, og del havtasken i 4 fileter, som du lægger i et ildfast fad. Læg det sidste smør ved, og hæld lidt vand over. Drys med salt og peber, og bag fisken 6-7 minutter. Servér den varme suppe sammen med den varme fisk og de friske urter. Dryp lidt sesamolie i suppen til sidst. |