1½ kg oksekæber | |
1 kvist frisk laurbær | |
1 kvist timian | |
2 fed hvidløg | |
1 bakke solbær | |
15 blommer | |
Salt | |
100 g sorte oliven | |
1 potte syre | |
2 spsk sennep |
1 Færdig | FørstRengør kæberne for fedt og brusk. Steg dem af, og læg dem i en gryde med timian, laurbær og hvidløg. Dæk med vand. Braiser, til kæberne er møre – det tager nogle timer. Når de er møre, plukker du dem, og braiseringslagen reduceres. Rør kødet med oliven, sennep og glacen. |
2 Færdig | Til sidstSkær stenene ud af blommerne, og kog dem med lidt vand. Når blommerne er helt møre og er blevet til en kompot, sigter du kompotten. Gem væsken, og reducér den til en sirupagtig væske. Rør den med blommekompotten, og smag til. Server sammen med ragouten, friske solbær og frisk syre. |