Østers, yuzu, sortfodsskinke og drueagurker

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

12 limfjordsøsters
1 spsk yuzusaft
2 skiver sortfodsskinke
1 spsk olivenolie
1-2 drueagurker
1 tsk citronsaft

Østers, yuzu, sortfodsskinke og drueagurker

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Åbn østersene, frigør dem fra musklen og anret dem på en tallerken. Skær sortfodsskinken ud i tynde strimler, og læg over fire af østersene. Giv lidt citronsaft.

2
Færdig

Til sidst

Fordel nu yuzusaften samt olivenolien på fire af de andre østers. Skær en drueagurk ultra tyndt, og læg over de fire sidste østers.

previous
Kvædepuré, gråand og valnødder
next
Bagte kvæder med mascarpone og kaffe

Add Your Comment